U ontvangt de factuur altijd als bijlage bij de verzendbevestiging per e-mail op het e-mailadres dat u bij het plaatsen van uw bestelling hebt opgegeven.

Als u geen klantenaccount bij ons hebt aangemaakt, hebt u het overeenkomstige bestelnummer (CBE......) nodig en het e-mailadres dat u bij het plaatsen van uw bestelling hebt opgegeven.

U kan uw factuur op elk moment hier aanvragen. U kunt de factuur opnieuw laten toesturen door op de knop "Factuur aanvragen" te klikken.